Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagres på enheten din hver gang du besøker et nettsted. De blir slettet automatisk etter en stund. Noen informasjonskapsler lagrer informasjon om deg.

Når du bruker en nettleser, aksepterer du bruk av informasjonskapsler. For å trekke tilbake samtykket, kan du slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Vær klar over at mange nettsteder vil slutte å fungere. Les hvordan du administrerer informasjonskapsler her.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker, hvilke opplysninger som blir lagret, hvorfor vi lagrer opplysningene, og hvem som behandler dem.

Google Analytics

Vi samler inn data om alle besøkende, for å analysere hvordan nettstedet blir brukt. Til dette bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Formålet er å samle inn statistikk og bruksmønstre slik at vi kan gjøre nettstedet bedre. Alle opplysningene lagres på Google sine servere, og kan ikke spores tilbake til deg. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.